Advies via Website

Advies via Website

Via hun website heb ik de juiste advies gekregen

Nu dat ik het weet dat als ik voor me eigen werk dat het handigste is om je een ZZP persoon te noemen. In de eerste instantie wist ik helemaal niet dat het mogelijk was en ben ik druk op onderzoek uit gegaan om te vinden wat ik horen wou. Zo kreeg ik al vrij snel te horen dat ik dankzij hun toch het werk kan doen wat ik heel erg leuk vind en dat ik daarbij iets meer geld verdien. Uiteindelijk wil ik er uiteraard voor blijven zorgen dat ik met veel plezier blijf werken maar zo kan ik ook kiezen bij welke werkgever ik in dienst kom voor die ene dag of misschien langer.

Gelukkig had ik de website snel gevonden

Helaas is het bij de laatste werkgever niet zo goed afgelopen omdat ik nu nog steeds aan het wachten ben tot dat ik het loon krijg die ik nodig heb om mijn eigen rekeningen te betalen. Door dat ik van te voren al vooruit heb gedacht heb ik er wel voor gezorgd dat ik de incassobureau al voor me heb werken. Hun heb ik ook gelijk een bericht gestuurd dat de werkgever de rekening voor mijn salaris nog niet hebben betaald waardoor hun het werk mochten doen waar hun goed in waren. Zo hoefde ik er geen rekening mee te houden dat het lang zou duren omdat hun zonder problemen ervoor zorgen dat ik het loon in een snelle tempo bij mij op de rekening kan ontvangen.