Advies voor een website laten maken bij hostnet

hostnet (1)Advies voor een website laten maken bij hostnet

 

Een van mijn vriendinnen kwam met het idee voor een website laten maken bij hostnet en ik begon erop door te vragen: waarom dan en hoezo bij hen? Ze vertelde dat ze goede ervaringen met hostnet had en dat zijzelf ook een website laten maken bij hostnet en dat dat een groot succes was gebleken. Nou vertrouw ik mijn vriendin wel op haar oordeel als zij dat zo zegt en ik weet uit eigen ervaring hoe groot het succes is van haar bedrijf en bijbehorende website. Mijn vriendin heeft een eigen webshop in allerhande artikelen en die loopt als een gek. Met een paar duizend unieke bezoekers per dag en, als ik het me goed herinner, ongeveer de helft daarvan die ook daadwerkelijk iets aanschaft, lopen de zaken voor haar echt goed. Natuurlijk kun je iets leren van een vrouw als zij, wij zijn allemaal benieuwd hoe ze dit allemaal voor elkaar heeft gekregen en wat de geheimen uit het vak zijn, wat de do’s en de don’t’s zijn. Het is echt prettig iemand zo dicht in je omgeving te hebben die je oprecht zakelijk advies kan geven en die je kan weten te inspireren tot dingen die jij zelf nog niet had bedacht. Alle advies neem ik dan ook echt ter harte, zoals haar aanbeveling voor hostnet. Kijk, zij is ook door de omstandigheden geholpen natuurlijk, en voor zover ik die zelf ook nog een beetje kan beïnvloeden doe ik dat maar al te graag!