Auto stickers voor mijn bedrijf

Ik heb een eigen onderneming en ik bestel nu auto stickers voor mijn bedrijf. Dit vind ik echt reuzeleuk, omdat je zo echt je brand aan het uitbouwen bent. Door een vriend van mij kwam ik in aanraking met auto stickers. Het ziet er goed en professioneel uit en bovendien maak je waar dan ook reclame. Ik heb veel meegemaakt de afgelopen jaren, ook binnen mijn eigen onderneming, en het was soms lastig vol te houden. Maar de doorzetter wint. Ik heb een paar foutjes gemaakt, beginnersfouten, waardoor ik niet helemaal de goede vibe te pakken kreeg. Mede door een goede cursus heb ik de draad weer opgepakt en kon ik mijn winst na een jaar verdubbelen. Nu betaalt het eindelijk een beetje goed uit, en kan ik meer investeren in branding. Zo zijn auto stickers een goede start.

Een goed logo en rijden maar!!

Ik ben alleen nog op zoek naar iemand die een nieuw logo voor mij wil ontwerpen. Zodra dit gedaan is, kan ik meteen aan de slag met het bestellen van mijn auto stickers. Ik heb nu net een opzetje besteld, zodat ik een beetje kan zien hoe het er uit gaat zien. Daarna gaat het door de zogenaamde optimalisatie motor en kan ik echt de goede vorm, grootte en kleur bestellen. Mijn vriendin helpt me enorm, zij vindt het heel erg leuk om zich hiermee bezig te houden.