Bedrijfsnoodplannen, lees snel verder

Noodplan

Bedrijfsnoodplannen zijn erg belangrijk om te hebben en wel voor iedere branche. Sta er eens bij stil wat er allemaal op de werkvloer kan gebeuren en of er dagelijks wel iemand aanwezig is met een BHV opleiding. Dit en vele andere zaken vind je op de website van, arbodeadvisering.nl. Het hebben en ontwikkelen van bedrijfsnoodplannen is met name bij de grote bedrijven erg belangrijk. Zelf werken wij met giftige stoffen en wij hebben ook meer dan 200 man personeel in dienst. Natuurlijk hadden wij onze eigen noodplan wel maar deze mocht wel eens wat meer worden gedetailleerd.

Omdat wij in de afgelopen jaren ook veel mensen hebben aangenomen. Is niet iedereen erop getraind om te weten wat zij precies moeten doen als zich een noodsituatie voordoet. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een specialist die mij en mijn bedrijf hierbij kan helpen.

bedrijfsnoodplannen

Bedrijfsnoodplannen uitgetest

Gelukkig kon ik al snel op gesprek komen om de bedrijfsnoodplannen te kunnen bespreken. Wat ik zo prettig vind, is dat er een training kan worden gegeven. Hierdoor kan een ieder precies leren en begrijpen wat en waarom zij iets moeten doen in een noodsituatie. Gelukkig kon alles al snel in gang worden gezet. Na enige tijd hebben wij een noodsituatie nagebootst. Het was allemaal erg spannend maar alles is erg rustig en georganiseerd verlopen. Iedereen die werkzaam is bij mijn onderneming heeft hier veel van geleerd. Het was een geslaagde actie en een ieder voelt zich nu een stuk veiliger op de werkvloer. Omdat iedereen nu precies weet wat hij of zij moet doen.

Ik ben op het idee gekomen om mijn ervaring te delen op dit blog. Hierbij wil ik mijn complimenten achter laten over de diensten van Arbode. Neem daarom zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel met deze aanrader.

BHV