Bepaal je eigen soort bierglazen

Bierglazen bedrukken

Wanneer je een eigen horeca onderneming hebt weet je hoe belangrijk bierglazen zijn, het logo of de afbeelding op het glas bepaald in veel gevallen de herkenbaarheid van het merk of glas. Ook kun je klanten een uniek glas geven wat speciaal bedoeld is voor die ene klant, een beter service geven bestaat er niet. Maar ook om een doelgroep van dienst te zijn is bierglazen bedrukken een goede manier, tegenwoordig wordt alles gedeeld op internet. Grote kans dat je bedrijf alleen maar bekender wordt, en niet te vergeten je krijgt een nog betere naam.

Bierglazen bedrukken

Unieke relatiegeschenken

In veel gevallen worden aan het einde van het jaar relatiegeschenken gegeven een klanten en relaties. Met bedrukte bierglazen geef je klanten en relaties waarmee je samenwerkt wel een heel uniek geschenk. Iedere keer wanneer het glas wordt gebruikt wordt er teruggedacht aan je bedrijf. Een betere en effectievere reclame kun je niet maken als bedrijf, dit geldt ook als horecagelegenheid als je het logo of de naam van je café of restaurant op de glazen laat drukken. Binnen korte tijd staat je bedrijf bekend in de regio door simpel gebruik van de glazen.

Bierglazen bedrukken

Voor ieder doel een geschikt glas

Er zijn verschillende soorten bierglazen die je kunt gebruiken om te bedrukken, misschien moet het glas een beetje stijlvol zijn zoals bijvoorbeeld een fluitje? Of ga je ervoor om de robuuste glazen cadeau te geven. Bierglazen bedrukken is voor iedere gelegenheid geschikt, in verschillende aantallen. Hoe meer glazen je laat bedrukken, hoe groter de korting is die kan oplopen tot 31%. Het bedrukken van glazen kan in een enkele kleur, maar wil je gebruik maken van full colour dan is dit ook mogelijk. Heb je al een beetje een idee wat je precies wilt hebben? Binnen een paar minuten ontvang je een offerte op maat voor je bestelling.