Bij Big Bridge moet je echt zijn voor een professionele webshop!

MagentoBij Big Bridge moet je echt zijn voor een professionele webshop!

 

Een tijdje geleden kostte het me steeds meer moeite te concurreren met andere collega’s in het segment waar ik me in bevind, aangezien hun zaken gewoon veel beter gingen, de mensen hen gemakkelijker wisten te vinden. Zo in retrospectief denk ik dat ik ook wel kan toegeven dat ikzelf ook eerder enkele producten bij hen dhad gekocht dan bij mijzelf. Ik weet ook wel waar dat aan ligt, aan de presentatie namelijk. Hoewel ik van mezelf weet dat mijn producten beter zijn, hadden zij ze veel beter in de digitale etalage liggen, om het zo maar te zeggen. Ik moest echt nodig iets aan de professionele uitstraling van mijn webshop gaan doen en ik heb besloten over te stappen naar het systeem van Magento. Maar aangezien ik mezelf hier echt niet aan wil wagen, ik zit er immers niet op te wachten weer een teleurstelling te veroorzaken, besloot ik in zee te gaan met Big Bridge, een bedrijf dat zich bereid heeft getoond mij met het creëren van een nieuwe webshop te helpen. Van meerdere kanten verneem ik dat Big Bridge echt de toppers zijn in hun segment en dat als je ergens moet zijn voor het maken van een webshop, dat toch zeker bij hén is!