Werkzaamheden van BTL Realisatie

BTL is een groene aannemer die uit drie verschillende onderdelen bestaat. Dit zijn BTL Realisatie, BTL Advies en BTL Bomendienst. BTL Realisatie kan op veel gebieden ingezet worden.

Taken van Realisatie

De afdeling Realisatie werkt op de volgende terreinen: Aanleg en Reconstructie, Beheer en Onderhoud, Groendak en Gevelgroen, Spelen, Vaste planten en Boomverzorging. Hierover kun je meer informatie vinden op de website van het bedrijf maar je kunt ook een brochure aanvragen of contact met ze opnemen als je wilt weten wat ze allemaal voor je kunnen doen.

Ook advies mogelijk

BTL werkt uitsluitend met professionele mensen dus als er een klus geklaard dient te worden kun je er zeker van zijn dat het ook goed gebeurt. De verschillende onderdelen werken met elkaar samen zodat er ook advies gegeven kan worden aan de afdeling Realisatie als zij bezig zijn met een bepaald project. Op de website van het bedrijf kun je een kijkje nemen bij de diverse projecten waar ze aan gewerkt hebben om een beter idee te krijgen wat ze zoal doen. 

Kijk wat BTL voor je kan doen Heb je bijvoorbeeld als gemeente plannen om een leuk speelveld aan te leggen voor de jeugd? Dan kun je BTL daar ook voor inschakelen. Je kunt bellen voor meer informatie maar ook het contactformulier invullen dat je op de website vindt. Hierin laat je je gegevens achter en vertel je in het kort wat je bedoeling is en waar je naar op zoek bent. BTL neemt vervolgens contact op om te bekijken wat er allemaal mogelijk is.