Coaching met paarden helpt!

Goede Coaching met paarden zorgt ervoor dat je meer bewust wordt met jezelf. Het leiderschap zal hieruit een stuk beter voort vloeien. Wellicht heb je er nog niet aan gedacht, maar wist jij dat paarden hetzelfde zijn als jezelf. Zij spiegelen ook het gevoel en uiten dat op hen eigen wijze uit. Doordat je oefeningen doet met deze dieren zul je merken dat je op een geheel andere wijze gaat nadenken. Wellicht heb jij je hier nog niet in verdiept, maar wist jij dat iedereen wel eens een ondersteuning moet krijgen? Dieren zijn nu eenmaal een van de slimste wezens op aarde. Zij vertellen in hun eigen taal hoe dat de emoties en gevoel is op dat moment.

Maak jezelf bewust

Wanneer jij het niet in de gaten hebt, merk je dat je eigen gedrag aan het veranderen is. Als leidinggevende zit je er natuurlijk niet op te wachten dat dit ten koste gaat van het personeel en het gehele team. Hierdoor raad ik je aan om gebruik te maken van coaching met paarden. Paarden leren je op een zeer slimme wijze hoe dat jij jouw denkvermogen kan veranderen.

Coaching met paarden vind je bij Coeurage

Coaching met paarden

Je innerlijke rust terug zien te vinden gaat niet bij iedereen vanzelfsprekend. Met name wanneer je een belangrijke functie uitoefent op het werk is dit lastig. Je zit er immers niet op te wachten dat jouw team hier iets van gaat merken toch? Samen een perfecte teambuilding neer zetten is het belangrijkste van allemaal.