dakdekkersbedrijf Nijmegen & Arnhem

Is er wat schade aan jouw dak of heeft het juist een renovatie nodig? Dan kan dakdekker Nijmegen erbij helpen om alle schade op te lossen en jouw dak weer te laten stralen. Er zijn heel wat werkzaamheden die zo een dakdekker uitvoert en staan ze 24/7 voor jouw klaar als schadeservice.

Dakdekker Nijmegen renoveert jouw dak

Het kan goed zijn dat er bij jouw wat pannen van het dak zijn gewaaid door een hevige storm. Of je schoorsteen heeft wat schade opgelopen en is het isolatiemateriaal misschien ook wel kapot. Om nog meer ongemakken te voorkomen wordt het zo snel mogelijk opgelost als je contact opzoekt met dakdekker Nijmegen. Alle dakbedekkingssystemen worden gerenoveerd en worden er met alle verschillende materialen gewerkt. Ook komen de vakmannen voor nog andere dakrenovaties langs.

·        Voor kleine reparatiewerkzaamheden

·        Het plaatsen van de overstekken

·        Het plaatsen van de zonnepanelen

·        Het plaatsen van de dakkapellen

·        Het plaatsen van de dakramen

Het onderhouden van het dak

Iedereen wilt wel een warm huis in de winter, maar juist een koud huis in de zomer. Daarom is dakisolatie een belangrijk onderdeel. Omdat de meeste warmte het huis door het dak verlaat is een goede isolatie belangrijk. Het aan de binnenkant maar ook aan de buitenkant aangebracht worden. Ook worden alle soorten dakisolaties geplaatst en word het aangepast aan het soort dat wat jouw huis heeft.