Dankzij de brievenbusdoos geen verzendingsproblemen meer!

Voor mijn webwinkel heb ik heel wat verpakkingsmateriaal nodig. Eén van de beste uitvindingen is de brievenbusdoos! Ze is eenvoudig en snel te bestellen via de website. En ik heb nooit nog problemen met het verpakken van mijn goederen. Tevoren klopten de afmetingen niet met de frankering of mijn eigen in elkaar gestoken verpakking ging scheuren of ze paste niet in de brievenbus van de klant. Zo was het altijd knoeien om mijn producten op een degelijke manier bij mijn klanten te krijgen. Mijn website begint nu aardig te lopen en ik heb nu echt geen zin meer in verpakking die niet doet wat ze moet doen. Ik heb besloten om het bij de brievenbusdoos te houden!

Makkelijk en tijdbesparend

De brievenbusdozen die ik nu gebruik hebben een praktische plakstrip, zodat ik geen plakband meer hoef te gebruiken. Dit bespaart me heel wat tijd. De doos is sterk en uitstekend geschikt om adreslabels op te kleven. Ze stapelen ook perfect en daardoor kan ik meer pakjes in mijn wagen laden dan tevoren. Ik heb nu een bestelling lopen van bedrukte dozen. Dit vind ik wel heel leuk voor als ik een geschenkje wil opsturen. Klanten kunnen een extraatje best wel appreciëren. Ik bekijk nu ook de andere mogelijkheden van de dozen: andere afmetingen en een andere kleur bijvoorbeeld. De prijzen zijn zeer scherp. Dankzij de tijd die ik met deze brievenbusdozen bespaar, kan ik me nog meer bezighouden met de leuke kant van mijn webwinkel, nl. de klanten, de look van mijn website en natuurlijk de verkoop!