Tussenverdieping

De nieuwe tussenverdieping die ik een maand geleden door het bedrijf Anera in mijn magazijn heb laten plaatsen bevalt echt heel erg goed. Door de extra vloer heb ik opeens echt veel meer ruimte. Ik merk ook gelijk dat ik alles op een betere manier neer kan zetten nu het allemaal niet meer zo op elkaar staat. Het is een investering die elke cent waard is vind ik persoonlijk. Ik had er nog nooit eerder van gehoord totdat ik langs ging bij mij het magazijn van mijn buurman. Hij had precies het zelfde magazijn als mij. Hij had er eentje in laten zetten een aantal maanden geleden en hij wilde die graag aan mij laten zien. Het was echt een indrukwekkende stellage die zorgde voor zoveel meer ruimte. Mijn buurman gaf mij de naam van het bedrijf door zodat ik zelf contact met hen kon opnemen.

Tussenverdieping

Wat een handige oplossing

Toen ik contact op nam met het bedrijf Anera om te vragen naar de tussenverdieping nam een aardige vrouw op. Samen maakte wij een afspraak zodat ik volgende week langs kon komen. Toen ik daar aankwam vroeg in de middag werd ik heel vriendelijke ontvangen. Zij boden mij gelijk een lekkere koffie aan en daarna liepen wij naar het kantoor van de baas. Daar zat ook een ontwerper klaar. Met zijn drieën bespreken wij alle opties die mogelijk waren. Het fijne was dat zij ook stellages op maat maakte. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan die ruimte te kort komt.

Tussenverdieping