De beste wellness arrangement vind je bij Thermen

Wellness arrangement

Als je graag een dagje, of misschien wel twee, wilt ontspannen is een wellness arrangement een goede keuze voor je. Door een arrangement te boeken kun je geld besparen op ieder los onderdeel dat zit inbegrepen in je arrangement. Zo kun je zelfs korting krijgen op een overnachting in een hotel. Hieronder lees je alles over verschillende wellness arrangementen.

Kies een wellness arrangement in Nijmegen

De Thermen in Nijmegen heeft verschillende soorten arrangementen. Zo heb je het herfstarrangement dat is samengesteld speciaal voor de herfst. Ook is er het keuze arrangement. Hiermee kun je je eigen arrangement samenstellen. Zo kun jij kiezen voor wat jij wilt. Er zijn daarnaast ook wellness arrangementen die al meer voor je zijn ingevuld.

Genieten

Lunch of diner en wellness

Je kunt een dagje wellness ook combineren met een lunch of een diner. In dit arrangement zit de entree inbegrepen en kun je daarnaast ook genieten van een lunch of diner. Bij de lunch zit een soepje en een tosti inbegrepen. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een high tea of een all inclusive arrangement waarin alle drankjes gratis zijn.

Midweekje wellness

Als je een midweekje hebt geboekt in de omgeving kun je het midweek arrangement van de Thermen boeken. Hiermee kun je enkele dagen gebruik maken van alle faciliteiten van de wellness en krijg je na afloop een kleine attentie. Als je weet dat je meerdere keren wilt terugkomen is dit een geschikt arrangement voor jou.

Massage

Wellness weekend met overnachting

Je kunt ook kiezen voor een weekend in de wellness met een overnachting in een hotel in de buurt. Omdat de Thermen een samenwerking heeft met hotels in de omgeving kun je hier tegen een gereduceerde prijs overnachten. Als je graag een weekend weg wilt om te ontspannen is dit ene geschikt arrangement voor jou. Op de website vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden.