Dé evenementenlocatie in Utrecht

Boerderij Mereveld is een plek waar je terecht kunt voor al je feesten en partijen. Het is een hele grote boerderij met veel verschillende ruimtes die zijn af te huren. Zo kun je er terecht voor bijvoorbeeld een trouwerij, een congres, zaalverhuur, maar ook als je gewon een groot feest wilt geven. Kortom: dit is de evenementenlocatie in Utrecht die je zou moeten afhuren. In dit artikel leer je meer te weten over deze locatie. Lees dus vooral verder als je interesse hebt om binnenkort een leuk evenement te organiseren zoals een vergadering, een congres, een trouwerij of misschien wel gewoon een leuk bedrijfsfeestje, je kunt hier voor alles terecht.

Waar ligt het?


Het is een mooie locatie die landelijk gelegen is aan de rand van Utrecht en is dus ook perfect bereikbaar. Je kunt er gemakkelijk komen met zowel het OV als met de auto. Er is namelijk ook genoeg parkeergelegenheid, waardoor jijzelf en de gasten gemakkelijk allemaal hun auto kwijt kunnen. Het voordeel van de ligging van Utrecht is natuurlijk ook dat het een stad is die midden in het land ligt. Door deze centrale ligging is het voor mensen uit heel Nederland makkelijker om te komen dan als je bijvoorbeeld ligt in het Noorden of Zuiden van het land.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Bij deze evenementenlocatie staat maatschappelijk ondernemen, ook wel MVO genoemd, hoog in het vaandeel. Het is een actueel onderwerp. Om deze redenen is dan ook het Green Key certificaat uitgereikt. Dit is een internationaal bekend keurmerk voor duurzame bedrijven in de vergader- en/of congreslocaties. Dit keurmerk geeft aan dat een onderneming er alles aan doet om de druk op milieu en natuurlijk te minimaliseren. Als je voor deze locatie kiest ben je dus ook maatschappelijk verantwoord bezig.