De keuze uit slimme afvalcontainers

Er worden steeds meer innovatieve ideeën bedacht om de natuur en het milieu schoner te krijgen. Een groot deel hiervan is het tegengaan van zwerfafval. Naast dat dit afval langs de weg, in de natuur en op straat slecht is voor de natuur, ziet het er ook nog eens vies uit. Om dit tegen te gaan zijn er slimme afvalcontainers bedacht, die helpen om meer afval te kunnen verzamelen en weg te gooien. Deze slimme afvalcontainers zijn van het bedrijf Mr. Fill, een Nederlandse uitvinding om zwerfafval in de grote steden te verminderen. Omdat er veel verschillende steden met verschillende straten en andere mensen met een andere denkwijze zijn, zijn er ook verschillende slimme afvalcontainers bedacht. Zo past er altijd wel een afvalcontainer bij jou in de straat.

De uitgebreide familie van Mr. Fill

Bij Mr. Fill zijn er verschillende producten verkrijgbaar om het weggooien van afval te verbeteren. Elk van deze producten heeft unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat ze beter in je straat kunnen passen. Omdat Mr. Fill een betrokken bedrijf is wordt er hier gesproken over een familie.

Mr. Fill heeft vier soorten slimme afvalcontainers: de Smart Fill, de Ultra Fill, de Indoor Fill en de Quattro Fill. Elk van deze bakken heeft een inhoud van 120 liter. De vier containers zijn allemaal voor andere doeleinden geschikt. De Smart Fill is de standaard container die je op straat tegen zult kunnen komen. De Ultra Fill is dit eigenlijk ook, maar dan met meer functionaliteiten erbij, zoals een perssysteem om het afval meteen samen te kunnen persen om meer ruimte te creëren en een aparte bak voor sigarettenpeuken. Zoals de naam al doet vermoeden is de Indoor Fill geschikt om binnen neer te zetten, bijvoorbeeld in restaurants. Bij de Quattro Fill draait het niet per se om waarvoor deze bedoeld is, maar hoe die eruit ziet. De Quattro staat voor de vier openingen waar je van alle kanten je vuil in de bak kan gooien.

Alle bakken zijn eenvoudig aan te vragen door middel van een offerte op de website van Mr. Fill. Hier kan je ook meteen bespreken welke extra opties je bij de afvalcontainers wilt hebben, zodat je op de beste manier kan bijdragen aan een schonere buurt en milieu.