De mogelijkheden voor ZZP zijn eindeloos

sliderOverlayImgDe mogelijkheden voor ZZP zijn eindeloos

 

Sinds een jaar of twee ben ik een ZZP, een zelfstandige zonder personeel. Ik ben die heilige twee jaar grens nu over en de zaken gaan nog steeds goed, waarmee ik er dus ook nog wel een tijdje vanuit mag blijven gaan dat dat zo blijft de komende tijd. Dat geeft me de zekerheid die ik nodig heb mijn zaken te blijven doen zoals ik ze doe – want die manier is kennelijk goed. Ook al mag ik mezelf dan al een jaar of twee een ZZP noemen, het is pas net dat ik de pagina van de FNV speciaal voor deze zelfstandigen ontdekte. Aangezien ik er zelf zo ongelooflijk veel van opgestoken heb, dacht ik het in elk geval te noemen in dit blog – dan kunnen de zelfstandigen die dit lezen altijd nog zelf beslissen deze website van de FNV te bezoeken. Het kan zijn dat je niet zoveel op hebt met deze vakbond of je je al bij een andere hebt aangesloten, maar in feite maakt dat niet zoveel uit, want je wenst toch het beste voor jezelf of niet? Op deze website van FNV ZZP vind je allerhande handige informatie met betrekking tot zelfstandigen, of die nou met of zonder personeel zitten. Je vindt er manieren voor juridische ondersteuning op te doen, een collectieve zorgverzekering, een forum waarop je van andere ondernemers kunt leren, je kunt er bij leren over van allerlei zaken in de speciale academy die ze er voor je opgericht hebben, en ga zo maar door. Enfin, de mogelijkheden zijn dus eindeloos!