De TaalTrainer biedt hulp bij het leren van zakelijk Engels

Schakel de hulp van De TaalTrainer in, als u uw zakelijk Engels wilt verbeteren. Zeker wanneer u werkzaam bent binnen een internationaal opererende organisatie is het verstandig om uw Engels te onderhouden. Zo voorkomt u dat u een verkeerde indruk achterlaat op uw zakenpartners. Door een cursus van een organisatie als De TaalTrainer te volgen, kunt u uw zakelijk Engels binnen een relatief korte tijd verbeteren. Op deze manier wordt het makkelijker om met andere zakenpartners te onderhandelen. Dit komt uw prestaties en daarmee de tevredenheid van uw werkgever ten goede.

In sommige gevallen bieden werkgevers de mogelijkheid om op hun kosten een dergelijke taalcursus te volgen. Zo hoeft u hier zelf geen geld aan te besteden, maar kunt u uw Engelse vaardigheid wel verbeteren.

Andere talen leren bij De TaalTrainer

Niet alleen voor het leren van zakelijk Engels kunt u bij De TaalTrainer terecht. Ook bij het leren van verschillende andere talen biedt deze organisatie hulp. Mogelijk is uw werkgever ook in landen als Duitsland en Frankrijk actief. In dit geval kan het verstandig zijn om ook voor die talen een cursus te volgen. Zeker de Fransen kunnen als chauvinistisch worden bestempeld, waarbij zij het Engels lang niet altijd machtig zijn. Wanneer u zelf nauwelijks Frans spreekt, kan dit de communicatie met andere bemoeilijken. Een Franse zakenpartner zal het bijzonder waarderen, wanneer u in het Frans kunt communiceren. Kijk op de website van deze organisatie om te zien welke cursussen zij aanbieden.