Een deurmat-met-logo laten maken bij de iMatshop

deurmat-met-logo

Een deurmat-met-logo hebben wij bij de iMatshop laten maken. Omdat wij een nieuw kantoorpand kregen, waren wij ook op zoek naar een mooi interieur. Te beginnen met matten en vloerbedekking door het hele pand heen. Daarvoor waren wij dus terecht gekomen bij bovenstaande winkel. Wij hebben deze naam al vaker voorbij zien komen. Maar nu wij op zoek waren naar een mooie mat, zijn wij hier zelf gaan kijken.

Via hun website op het internet hebben wij veel mogelijkheden voorbij zien komen. Natuurlijk waren wij zeer nieuwsgierig hoe het eindresultaat eruit zal gaan zien, maar dat het mooi gaat worden dat is één ding wat zeker is. Wij hebben inmiddels een zeer grote bestelling geplaatst en waren helemaal verbaasd toen wij alles in de winkelwagen hadden liggen. Want toen ging de korting er nog een keer vanaf, echt super. 

deurmat-met-logo

Een hele mooie deurmat-met-logo gekocht

Nadat wij de bestelling hadden gemaakt bij de iMatshop, om een mooie deurmat-met-logo te laten drukken, waren wij zeer benieuwd naar het eindresultaat. Wij hebben meteen twee matten tegelijk laten maken. Eentje voor binnen en eentje voor buiten. 

Heel erg snel kregen wij onze bestelling al binnen en daar waren wij zeer enthousiast over. Want je zal haast denken dat dit wel een tijd zal duren voordat deze gemaakt zijn. Tegendeel is waar en binnen een zeer korte periode lag onze logo mat al binnen en buiten ons bedrijf.

Meteen hebben wij een nieuwe bestelling geplaatst, voor een mooi vloerkleed op het kantoor van de medewerkers. Want ook hier kan je een keuze uit maken. Eigenlijk kan je hier van alles verzinnen om op de grond te leggen. Want hier is zoveel mogelijk, dat je er de tijd voor moet nemen om hier een keuze uit te maken. Niet alleen bedrijven zij hier welkom, ook particulieren kunnen hier goed slagen. deurmat-met-logo