Een erg leuk jubileumfeest!

Omdat ik zoveel ervaring heb in de zakenwereld vragen veel mensen mij om hulp. Ik vind dit erg leuk om te doen en ik doe het dan ook erg graag. Ik heb zelf best vaak een jubileumfeest georganiseerd voor een oud werkgever. Zo bestond het bedrijf waar ik toen werkte tien jaar en aan mij de opdracht een top feest te organiseren. Dit ging eigenlijk altijd erg goed. Ik was hier altijd best trots op en daarom heb ik dit aan veel mensen verteld. Ook aan mijn broer, mijn broer heeft namelijk een eigen onderneming en hij vraagt mij vaak om advies. Pas geleden was het weer zo ver, zijn bedrijf bestond namelijk tien jaar en dit moest gevierd worden! Omdat hij wist dat ik hier erg goed in ben heeft hij mij om hulp gevraagd. Hij vroeg aan mij of ik nog een leuk adres wist. Gelukkig wist ik wel een leuk bedrijf dat jubileumfeesten organiseert. Namelijk 123 bedrijfsfeest.nl. Ik heb zelf goede ervaringen met dit bedrijf en ik wist zeker dat ze mijn broer een leuke konden geven.

Een geslaagd jubileum

Ik heb meteen contact met ze opgenomen en ze hebben alles perfect geregeld. Het jubileumfeest is inmiddels al geweest en ik kan je vertellen dat het geslaagde avond was. Mijn broer vond het erg leuk en zijn werknemers ook en daar ben ik erg blij mee! Lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan snel op de website voor meer informatie!