Een goede virusscan bij www.virus.nl

logo (14)Een goede virusscan bij www.virus.nl

 

Samen met mijn moeder heb ik laatst een laptop gekocht, maar omdat mijn vader vertelde dat hij al een goede virusscan had hoeft ik hem dus gelukkig niet erbij te kopen. Zo heeft hij op www.virus.nl een goede virusscan gedownload van nod 32. Het was zeer eenvoudig te betalen en heeft totaal niet voor problemen gezorgd of wat dan ook. Het betalen duurde denk ik een paar minuten en zo had ik de virusscan dus ook al vrij snel erop. Sinds ik nod 32 heb heb ik totaal geen last van virussen en daarom bevalt hij dus ook heel erg goed. Mijn vader vond het altijd al een goede virusscan en ik hoop dat hij het ook goed blijft doen bij mij. Ik zag dat er op deze site nog veel meer virusscans staan, dus als je denk dat avg beter is  dan nod 32 dan kan je natuurlijk ook kiezen voor die. Ik ben in ieder geval heel erg tevreden en hoop dat ik er nog lang plezier kan hebben, maar dat zal wel goed komen als ik dat zo blijft doorgaan. Wat wel heel belangrijk is is dat je er wel een virusscan opzet, zodat je computer niet ineens helemaal vol zit met rare dingen of wat dan ook, want dat is echt niet fijn werken. Verder verdient dit bedrijf en deze site een groot compliment en hoop ik dat jullie nog veel mensen blij kunnen maken, maar dat zal wel goed komen aangezien jullie zoveel goede recensies hebben. Dat is ook een van de redenen dat mijn vader er veel vertrouwen in had, maar ook een goede vriend van hem is goed met computers en die vertelde ook dat dit een goede site was.