Een goede wordpress website

logo (19)Een goede wordpress website

 

Samen met mijn vrouw ben ik laatst een eigen bedrijf begonnen, maar daar komt best veel bij kijken. Zo zal je merken dat je niet alles zelf kan doen, maar dat je ook dingen moet laten doen. Ook hoort er bij een eigen bedrijf een website, zodat de mensen van je bestaan afweten. Een goede website is het halve werk zeg ik maar altijd, dus de website zou er mooi uit moeten komen te zien. Ik heb toen een wordpress website laten maken en die is echt super geworden. Het bedrijf belde mij voor wat erin moest komen en dan hebben ze er prima in verwerkt. Ik had nooit verwacht dat het zo’n mooie website zou gaan worden en zo overzichtelijk. Ik heb er heel erg over te spreken en hoop dat jullie nog veel meer mensen blij kunnen maken met jullie uitstekende ervaring. De wordpress website die jullie hebben gemaakt is niet eens heel duur als je het vergelijkt met andere bedrijven, dus dat verdiend een groot compliment. Jullie personeel is zeer professioneel en dat merk je niet alleen aan de telefoon, maar dat zie je ook echt terug in de wordpress website. Ik ben in ieder geval heel erg te spreken over jullie werkwijze en als ik ooit nog een website nodig heb of wat dan ook weet ik jullie te vinden. Een vriend van mij heeft ook een website nodig, dus wie weet gaat die dat bij jullie doen. Ik zal het hem wel vertellen.