Transport buitenland

Heb je een speciaal transport die naar de andere kant van de wereld moet of heb je een bedrijf die een goede kwaliteit transport over de hele wereld nodig heeft. Dan kan een internationaal transportbedrijf als TransCargo ervoor zorgen dat al je leveringen op tijd komen en veilig aankomen zonder dat er iets kapot is. Ze zorgen ervoor dat alles verloopt zoals het zou moeten lopen. Als klant zijnde kan je hiervan profiteren. Je hoeft je geen zorgen te maken over distributie en douaneafhandeling.

Goederen transporteren

Niet alleen over de snelwegen

Naast het transporteren van goederen via de snelwegen hebben ze sinds een aantal jaar ook de optie om dit via de oceanen en zeeën te doen. Ze hebben dit opgedeeld in Shortsea en Deepsea. In Shortsea zit het transporteren van jouw bestelling vanaf de havens van Rotterdam, Zeebrugge en Antwerpen. Dit gaat tot aan Spanje, Griekenland, Italië en Portugal alles hierbuiten wordt gezien als Deepsea. Bij Deepsea moet je dus denken aan Amerika, Azië of Australië. Dit zijn de bestemmingen buiten Europa. Op de website kan je alles lezen hierover en ook informatie aanvragen.

Transport

De website

Op de website kan je op 1 opslag zien wat ze allemaal kunnen doen en op welke manieren ze dit kunnen verwezenlijken. Ook kan je zien hoe het bedrijf is opgericht en hoe ze door de jaren heen zijn geworden wat ze nu zijn.