Een nieuwe sanitair online WC Pot ons bedrijfspand

logo_header

Een belangrijk onderdeel van het kantoor zijn de sanitaire ruimtes.  Omdat ons bedrijfspand al aardig wat jaartjes mee gaat hebben we vorige maand besloten om deze ruimtes helemaal te vernieuwen.  Het belangrijkste onderdeel van deze ruimtes is natuurlijk de Sanitair online WC Pot. De WC potten hebben we besteld bij Sanitair online omdat zij een uitgebreid assortiment aan wandclosets van A-merken hebben. Merken als Villeroy & Boch, Sphinx, Duravit, Plieger en Intertop zitten allemaal in het assortiment van Sanitair online.  Voor ons bedrijfspand hebben we gekozen voor de Sanitair online WC Pot van Villeroy & Boch.

actieartikelenDesign WC Pot van Villeroy & Boch

Omdat ons kantoorpand, met uitzondering van  de verouderde sanitaire ruimtes, redelijk strak en modern is wilde we dit terug laten komen in de Sanitair online WC Pot. Daarom hebben we gekozen voor een strak, modern en een niet-alledaagse WC pot. Hieronder vindt u een foto van deze pot. We hebben gekozen voor een vierkante WC Pot.  Om alles in dezelfde lijn te hebben, zijn er voor de mannen ook urinoirs besteld die vierkant zijn. Vierkante

1020113_1WC’s was ik nog nooit eerder tegen gekomen. Alle werknemers zijn razend enthousiast over de vierkante wc’s. Daarnaast wil ik nog even vermelden dan Sanitair Online een fijne partner is om mee samen te werken.