Ehbo cursus volgen doe jij hier

EHBO cursus volgen

Verplichtehbo cursus volgen

Een ehbo cursus volgen is iets wat iedereen eens in zijn leven gedaan zou moeten hebben. Eigenlijk vind ik het zelfs raar dat dit niet op iedere middelbare school verplicht wordt gegeven. Hoe jij het ook went of keert, het kan gewoon kostbare levens redden van mensen. Je leert hier namelijk niet alleen dingen over mensen met verwondingen zoals een gebroken been, maar ook over dingen die je moet doen bij een hartaanval. Daarnaast is het mogelijk om ook te leren hoe jij een aed moet gebruiken. Dit is een soort defibrillator waarmee jij een schok kunt toedienen aan iemand zijn of haar lichaam, waardoor het hart weer kan beginnen met kloppen. Deze hangen op veel openbare plekken in Nederland, zoals op het station en in de supermarkt. In zulke gevallen tellen secondes, dus dan is het altijd handig om iemand in de buurt te hebben met verstand van zaken.

ehbo cursus volgenAanrader

Zelf heb ik mijn ehbo cursus volgen gedaan via G4s. Ik had over hen gehoord via een vriendin van mij en ben toen direct op de website gaan kijken. Hier stond heel veel informatie en dat gaf mij vertrouwen in hun kunnen. Het was ook nog eens erg in de buurt, dus ik hoefde die dag niet lang van tevoren weg te gaan. Alles verliep zoals ik had gehoopt en uiteindelijk heb ik het met een diploma afgesloten. Ik vind dit echt een aanrader, dus mocht jij ook hiernaar of naar een bhv training op zoek zijn, neem dan zeker een kijkje online!