Excel cursus voor beginners

Toen ik na een carrière switch besloot om eens een andere weg te nemen en te stoppen met mijn baan als leraar, koos ik ervoor om als secretaresse aan het werk te gaan. Niet iedereen begrijpt deze keuze, maar ik vind het gevoel van verantwoordelijkheid, de saamhorigheid die bij het werken met een team op kantoor hoort en de voldoening die het organiseren van de taken van een heel team geeft oprecht heerlijk. Ik werk inmiddels bijna een jaar op mijn nieuwe werkplek en heb nog geen enkel moment spijt van mijn keuze gehad. Toen ik begon met solliciteren, bleek echter dat ik ondanks een prima CV bepaalde vaardigheden miste. Ik heb altijd op de computer gewerkt en kan prima overweg met de meeste software, maar had eigenlijk totaal geen kennis van de werking van Excel. Iets dat voor een secretaresse toch wel erg belangrijk is! Een excel cursus voor beginners was dan ook het beste wat ik kon doen.

 Een hele goede ervaring bij Bakker Computeropleidingen

Gelukkig stuitte ik al snel op de website van Bakker Computeropleidingen. Zij bieden lessen in bepaalde software zoals Excel aan, zowel voor beginners als gevorderden. Ik voelde me lichtelijk bezwaard om me in te schrijven voor een beginnerscursus, maar dat bleek ongefundeerd. Binnen één dag en voor een scherpe prijs, had ik een fantastische basis om mijn kennis op Excel gebied op uit te kunnen breiden!