Filtertechniek van Euro manchetten & Compensatoren

euro manchetten

Een tijdje geleden hebben wij de filtertechniek van Euro manchetten & compensatoren eens uitgeprobeerd. Van dit bedrijf hadden wij al vaker gehoord en wij besloten ook eens gebruik te maken van hun diensten. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van onderdelen en dat komt goed uit, die hebben wij namelijk vaak nodig. Zo kun je er terecht voor airsocks, filters, manchetten en nog veel meer. Wij wilden voor speciale filters gaan en zodoende kwamen wij uit bij Euro manchetten & compensatoren.

 

euro manchetten

Goede kwaliteit

Dit bedrijf heeft filtertechniek voor stoffiltratie en luchtfiltratie. Vaak krijgt het materiaal, afhankelijk van de toepassing, nog een nabehandeling. Die kan bestaan uit:

  • Antistatische behandelig: voor fijne en explosiegevaarlijke stoffen
  • Vlamdovende behandeling: voor toepassingen waarbij gloeiende deeltjes aanwezig zijn
  • Antihydraulische behandeling: ter bestrijding van vochtigheid en daaruitvoortvloeiende verstopping, stroefheid en degradatie
  • Opticatch behandeling: gladde bovenlaag voor een hogere efficiëntie en weerstand tegen verstopping en slijtage in gevallen waar fijne deeltjes met een hoge capaciteit en emissie voorkomen.

Door deze toepassingen weten wij zeker dat wij een goede kwaliteit aankopen bij Euro manchetten & compensatoren. Het is duidelijk dat zij het fijne van hun producten weten en ook altijd veilig werken. De producten die wij hebben gekocht waren voortreffelijk en de kosten waren relatief laag. Dat is echt ideaal, want zo kunnen wij eenvoudig nog veel vaker bestellen bij dit bedrijf.

 

euro manchetten

Contact leggen

Hebben jullie ook interesse in een van de producten van dit bedrijf? Je kunt eenvoudig contact leggen via de website of telefoon. Online kun je ook een offerte aanvragen!