Financial Lease: bedrijfswagens voor de startende ondernemer

Met meer dan 200 autobedrijven die bij ons zijn aangesloten, hebben wij een zeer ruime keuze uit occasions en nieuwe auto’s. Los bij ons in termijnen het bedrag van de auto af en u bent eigenaar van uw eigen bedrijfsauto! Wij zijn geheel onafhankelijk en niet gebonden aan bepaalde automerken. Niet alleen ondernemers die de jaarcijfers bekend kunnen maken zijn welkom bij ons; ook startende ondernemers met een nummer van de Kamer van Koophandel helpen wij graag. Kom meer te weten over Financial lease direct.

Btw-voordeel en enorme keuze uit auto’s

Naast bovengenoemde pluspunten zijn er nog meer voordelen wanneer u bij ons een contract afsluit:
– Onze autobedrijven verkopen alleen btw auto’s, waardoor u als ondernemer belasting kunt terugvragen.
– U betaalt de btw vooraf, bij het afsluiten van het contract, zodat het maandbedrag niet wordt verhoogd door de btw.
– Na afsluiting van de overeenkomst bent u direct eigenaar, waardoor u zelf een verzekeringsmaatschappij en garage kunt uitkiezen.
– Met meer dan 10.000 occasions is er altijd wel een auto bij die past bij uw onderneming.

Snelle berekening door online calculator

U kunt heel eenvoudig uitzoeken hoeveel u per maand kwijt bent aan het aflossen van uw auto. Klik op een van de auto’s waar u in geïnteresseerd bent en bepaal uw aflossingstermijn, variërend van 12 tot 60 maanden. Vergeet niet uw oude auto mee te nemen in de berekening; deze kan gebruikt worden als inruilauto wat uiteraard weer scheelt in het totaalbedrag op de calculator. Bel of mail ons voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Binnen 24 uur kunt u een voordelige aanbieding van ons verwachten.