Finley.nl voor een perfecte trouwlocatie

download (12)Finley.nl voor een perfecte trouwlocatie

 

Mijn vriendin is er eentje die maar moeilijk te verrassen is, op de een of andere manier heeft ze alles feilloos door. Die meid is niet gauw om de tuin te leiden en alleen daarom weet ik al dat ik never nooit een affaire zal kunnen beginnen – nog even buiten het feit om dat ik dat helemaal niet wil, hoor – want ze zou het in een tel doorhebben, ze zou het aan me zien. Daarom wist ze nu ook wel dat er iets speelde, maar kon ze er niet de vinger op leggen waarom ik soms zo mysterieus deed. Ik had de paar mensen die ervan wisten nadrukkelijk opgedragen helemaal niets te zeggen, aangezien ik het echt als een verrassing wilde houden, ik oprecht hoopte dat ze volkomen uit het veld geslagen zou zijn. Wat ik ging doen? Mijn vriendin ten huwelijk vragen! Dat is een kans die je maar een keer krijgt en ik wilde ‘m pakken. Van tevoren had ik op het internet vast een trouwlocatie opgezocht, namelijk die van Finley.nl, waarover ik zeer te spreken was – en uiteindelijk heeft die me zelfs niet verraden, god zij gedankt en geprezen. Toen mijn vriendin de site Finley.nl tegenkwam dacht ze namelijk dat ik voor mijn zaak had opgezocht of ik er een vergadering of congres kon plannen en ze heeft me er nooit naar gevraagd. Pas achteraf, toen ze al lang en breed ja had gezegd op mijn voorstel en ik opperde eens naar Finley te gaan aan de Loosdrechtse plassen, viel het kwartje bij haar en realiseerde ze zich bovendien hoe lang ik al met het plannen van de grote vraag bezig was geweest!