Franchisenemer worden: pak de voordelen

Franchisenemer worden, heb je daar weleens aan gedacht? Zo’n lidmaatschap biedt vele voordelen. Zo maak je deel uit van een netwerk waar je op terug kunt vallen. Dit netwerk herbergt een enorme hoop kennis op alle denkbare gebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan juridische zaken, maar ook aan specialismes op agrarisch gebied.

 

Met een gerust hart op vakantie

Vervanging regelen tijdens vakantie of ander verlof is voortaan geen probleem meer. Er zijn genoeg vakcollega’s die de zaak draaiende kunnen houden als er tijdelijk een werknemer wegvalt. Omdat er op alle gebieden know-how aanwezig is in de coöperatie kun je elkaar helpen tijdens periodes met lage bezetting. Het voelt alsof je met velen bent, terwijl je altijd zelf onafhankelijk bent.

Van alle markten thuis

Tegen een relatief lage kostprijsvergoeding, vanwege onder andere de extreem lage overheadkosten, geniet je van vele voordelen wanneer je besluit franchisenemer te worden. Het doel is niet winst maken, maar elkaar versterken op allerlei gebieden. Naast het inwinnen van fiscaal en juridisch advies kun je in de coöperatie ook terecht voor trainingen en tevens voor accountantsverklaringen.

 

Waarom lid worden?

Kubus is een erkende coöperatie met een landelijke dekking en beschikt bovendien over een groot aantal experts. Er wordt bovendien gewerkt met persoonlijke ontwikkelingsplannen en een digitale productiestraat die met haar tijd mee gaat.