Wat kan G4S Safety Solutions voor je doen?

Als ondernemer streef je ernaar je werknemers zo veilig mogelijk te kunnen laten werken. Als je zelf niet zo goed hoe weet hoe je dit het beste kunt aanpakken is het slim daarvoor de hulp van een professional zoals G4S Safety Solutions in te schakelen.

Plannen, analyses en oplossingen

Zij kunnen je advies geven op diverse gebieden. Dit zijn plannen zoals bijvoorbeeld evacuatieplannen en reddingsplannen maar ze maken ook analyses voor je bedrijf zoals een risicoanalyse. Hierbij wordt gekeken waar zich eventuele gevaarlijke situaties kunnen voordoen en worden er oplossingen voor gezocht die jij als bedrijf in praktijk kunt brengen.

Ook voor diensten

Naast advies levert G4S diensten. Dit zijn diensten op het gebied van veiligheidstoezicht, brandweer en preventie. Zij kunnen je mensen sturen die bevoegd zijn op deze gebieden te werken maar het is ook mogelijk dat je als bedrijf je eigen werknemers op training stuurt. Op die manier heb je altijd iemand op de vloer die kan instaan voor de veiligheid. Welke functies precies binnen deze gebieden vallen kun je lezen op de website van G4S. Als je meer wilt weten is het verstandig even contact op te nemen met het bedrijf. Zij kunnen je adviseren wat slim is om te doen in jouw situatie.

Leverancier van veiligheidsproducten Tenslotte kun je bij G4S naast advies en diensten terecht voor veiligheidsproducten. Zij verkopen producten op het gebied van gasdetectie, adembescherming en valdetectie. Zo kun je bij één en hetzelfde bedrijf terecht voor alle zaken die te maken hebben met veiligheid op het werk.