Geweldig het just in time delivery

just in time delivery

Bij de S&B Koeriersdienst hebben zij een just in time delivery. Hier kan je van te voren al een afspraak maken om goederen op te halen en deze worden dan op de dag van afspraak en tijdstip afgeleverd. 

Dit bedrijf is in 2008 opgericht door één persoon en in 2010 is het bedrijf van een eenmanszaak naar een vennootschap onder firma gegaan. Inmiddels heeft dit bedrijf een wagenpark van 12 voertuigen. Voor meer informatie over hun wagenpark, of andere zaken, dan kan je het beste op hun website kijken. Hier zie je de vele mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft.  just in time delivery

Regionaal, nationaal en internationaal

Ons bedrijf maakt regelmatig gebruik van de just in time delivery. Zo weten wij zeker dat onze producten op tijd bij de klanten aankomen en hierdoor hoeft iemand zich te ergeren. Voorheen gebeurde het wel eens dat er een pakket veel te laat bij een klant aankwam en deze daarna dan geërgerd aan de telefoon hing. Tegenwoordig kunnen wij bestellingen al een paar dagen van te voren inplannen en deze worden dan door de S&B Koeriersdienst netjes en op tijd afgeleverd. Wij sturen dan ook alleen maar met dit bedrijf onze pakketjes op en daar zijn wij zeer tevreden over.