Goed administratiekantoor nabij Kampen

Onlangs heeft ons bedrijf, administratiekantoor Kampen ingeschakeld voor het verzorgen van onze boekhouding. De boekhouding is een tijdrovende klus. Mijn partner en ik besteden liever deze tijd in ons bedrijf. Naast de boekhouding heeft deze onderneming ook onze jaarrekening opgemaakt. Wij zijn via een zakelijke vriend bij dit bedrijf gekomen. Deze vriend laat namelijk zijn boekhouding ook door hen doen en hij was er zeer tevreden over. Wij hebben toen een kennismakingsgesprek aangevraagd bij een van de adviseurs.  Wij wilden dit gesprek om te kijken met wie wij te maken zouden krijgen. Het gaat namelijk wel om gevoelige informatie van jouw bedrijf.

 

Deskundige adviseurs

De persoon waar wij het gesprek mee hadden gehad, is een zeer professionele adviseur. Met deze persoon wilden wij wel mee samenwerken. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk van deze onderneming. Bij deze onderneming kan jij ook terecht voor verschillende andere diensten zoals:

  • Het verzorgen van belastingaangiftes
  • Het opstellen van jaarrekeningen
  • Het geven van belastingadvies
  • Financiële beheer
  • Boekhouding

De bedrijf is op de hoogte van alle regels van de belastingwet en blijven steeds op de hoogte van de wijzigingen daarvan. Als jij ook op zoek bent naar een goed administratiekantoor nabij Kampen, dan raad ik jou zeker het bedrijf: Fiscaal adviesbureau mr. J. Voerman aan.