Hoe breid je uit in je bedrijf?

In veel bedrijven blijkt nogal eens een tekort aan opbergruimte te zijn. Wat voor bedrijf je ook hebt, je wilt natuurlijk wel alle producten op een manier kwijt kunnen dat deze niet beschadigen maar ook makkelijk te bewaren zijn. Als je geen mogelijkheid hebt om voor extra opslagruimte in de breedte kun je er ook voor kiezen om in de hoogte te werken. Dit kan door middel van een extra magazijnvloer.


Kenmerken magazijnvloer

Zo’n vloer kun je het beste laten aanleggen door een professioneel bedrijf zoals bijvoorbeeld Anera BV. Zij werken al 30 jaar in de vloerenbranche en maken alles zelf. Ze lassen, walsen en coaten de vloer voordat ze deze in jouw bedrijf komen aanleggen. Als de vloer er eenmaal ligt kunnen ze deze ook netjes afwerken op een manier die bij je bedrijf past maar die ook het meeste nut oplevert. Een magazijnvloer kan op alle denkbare oppervlaktes aangelegd worden en wordt met profielen aan elkaar gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de vloer op alle mogelijke breedtes aangelegd kan worden maar door de techniek van koudwalsen kan er ook een grote doch stevige overspanning mee gemaakt worden. Zo is de vloer voor ieder bedrijf geschikt.
Neem contact op

Heb je interesse om een dergelijke vloer te laten leggen of bouwen in je bedrijf omdat je dringend op zoek bent naar meer opbergruimte? Neem dan contact op met het bedrijf en zij kunnen je uitleggen wat de mogelijkheden zijn.