Ik huurde schoonmaakbedrijf Laren

better clean logo

Een tijdje geleden heb ik het schoonmaakbedrijf Laren Better Clean ingehuurd. Dit bedrijf had ik ingehuurd omdat mijn kantoorruimtes en grote schoonmaak nodig hadden. Ik was helemaal klaar met de vieze troep die ik op kantoor had liggen. Ik wilde dat het weer schoon en netjes zou worden en daarom huurde ik een schoonmaakbedrijf Laren in. Nu mijn kantoorruimte weer helemaal schoon is kan ik weer goed werken en ben ik productiever dan voorheen.

better clean 2

Beter werken

Nu mijn kantoorruimte helemaal weer schoon is merk ik dat mijn personeel en ik beter kunnen werken dan voorheen. Aangezien niet in de contracten van mijn werknemers staat dat ze schoonmaak taken hebben laat ik ze dit ook niet doen. Nu is het zo dat ik natuurlijk wel graag een schone werkplek wil hebben. Met deze reden huur ik maandelijks Better Clean in. Zij reinigen mijn kantoorruimtes helemaal. Wanneer maandag het personeel er weer allemaal is merk ik gelijk dat iedereen net wat productiever is en met betere ideeën komt dan voorheen. Een schone werkplek en plek om te zijn is erg belangrijk voor de productiviteit en de uitvoering van werkzaamheden voor veel mensen. Aan mijzelf merk ik ook dat het allemaal net wat moeizamer verloopt wanneer ik op een vieze plek zit. Ik voel me altijd weer helemaal opgelucht wanneer de kantoorruimtes weer schoon zijn. Ik kan schoonmaakbedrijf Better Clean aan iedereen aanraden die een schone werkplek wil hebben, goede service en een verbluffend resultaat!

better clean