Ken jij de term ‘factoring’ al?

factoring

Heel erg tevredenfactoring

Mocht jij nog niet bekend zijn met factoring, dan moet je zeker verder lezen. Ik denk namelijk dat alle mkb en freelancers hier een groot voordeel uit zouden kunnen halen. Zelf heb ik een blog en maak ik al meer dan een half jaar gebruik van deze dienst. Hierbij stuur ik elke factuur die ik heb direct op en staat het geld daarvan binnen 24 uur op mijn rekening. Hierdoor hoef ik mij nooit meer zorgen te maken of mijn boekhouding goed gaat, want dat word nu door iemand anders voor mij geregeld.

Het bedrijf erachterfactoring

Het bedrijf wat de factoring voor mij regelt heet Finqle. Hier had ik nooit eerder van gehoord, maar een vriend van mij vertelde er ooit eens over. Toen ben ik online gaan kijken wat zij mij allemaal konden bieden en dat sprak mij direct aan. Toen had ik nog wel wat vragen, dus heb ik hen opgebeld. Al mijn vragen konden ze erg goed beantwoorden. Soms heb je nog wel eens het idee dat zulke mensen niet echt zin hebben om domme vragen te beantwoorden, maar dat idee had ik hierbij helemaal niet. Ze waren toen erg vriendelijk en dat zijn ze nu nog steeds. Regelmatig heb ik contact om dingetjes te vragen en daar wordt altijd heel prettig op gereageerd. Het geld van mijn facturen heb ik nu altijd snel in huis, waardoor ik dit aan iedereen wil aanraden. Voor meer informatie kun je op de website kijken of natuurlijk even bellen!