Kennis overbrengen via internet

e-learning design

Bedrijven en overheden maken tegenwoordig nog nauwelijks gebruik van boeken om hun medewerkers op te leiden. Tegenwoordig verloopt alles via internet, het is sneller, eenvoudiger en te volgen in je eigen tempo. Door een e-learning design te laten maken voor je bedrijf wat herkenbaar is heb je als het ware je eigen leerprogramma. Modules kun je laten maken om de juiste lesstof te verkrijgen, jij bepaald als bedrijf welke leerstof je erin meeneemt. Content waar je medewerkers veel van opsteken.

Scholing

Volg online trainingen

Met behulp van e learning kun je eigenlijk je medewerkers en leerlingen iedere cursus laten volgen, omdat het via internet gebeurd kan dit op ieder moment van de dag. De software en de modules maken dit zeer eenvoudig, geen moeilijke software maar een herkenbaar e-learning design. Je kunt bijvoorbeeld het logo of de kleuren van je bedrijf laten verwerken in de software voor de cursus. Op deze manier is het programma zeer herkenbaar voor je medewerkers of cursisten. Het is zelfs mogelijk om via een app op de smartphone leerstof te kunnen volgen.

Nieuwe werknemers

Snel en effectief handelen

Waar je voorheen in de avonduren na je werk een cursus moest volgen, kun je met de software en de modules de online trainingen gewoon thuis volgen. Voor de werkgever is het ideaal om met de e- learning design een herkenbaar programma te maken. De cursussen kunnen specifiek worden gericht op jouw branche, is de informatie er al of zijn er meerdere bedrijven dan kun je informatie met elkaar delen. Dit scheelt ook in de kosten voor het opzetten van de goede leerstof.