koffiemokken bedrukken – www.mokkenbedrukken.com las ik in mijn mail

product_thumb (1)koffiemokken bedrukken – www.mokkenbedrukken.com las ik in mijn mail

Toen ik op het werk kwam en als eerste zoals elke dag mijn mail opende stond er meteen een opdracht voor mij klaar. Namelijk koffiemokken bedrukken – www.mokkenbedrukken.com. Zo werd het een gemakkelijk opdracht voor mij ik kreeg meteen het adres door voor het bestellen van bedrukte koffiemokken. Ik ben wel even naar mijn teamleider gelopen om te vragen of ik zelf mocht bepalen wat voor bedrukking het moest gaan worden aangezien ik alleen koffiemokken bedrukken – www.mokkenbedrukken.com had doorgekregen. Ze antwoorden dat ik er zelf iets moois van mocht maken want zij had zelf ook alleen maar koffiemokken bedrukken – www.mokkenbedrukken.com doorgekregen als goede tip. Ik begreep het meteen en al snel heb ik een bestelling gedaan van bedrukte koffie mokken met de naam van ons bedrijf. Ik vond dat wel zo gepast ook als er bezoek kwam is het wel zo netjes om hen uit een kopje te laten drinken met onze eigen stijl. En zo heb ik de bestelling succesvol binnen gekregen en konden wij met al onze collega’s uit de nieuwe mokken drinken. En zo hebben we weer een stukje eigen aan ons bedrijf toegevoegd en ik vind het leuk om dit soort opdrachten hiervoor te mogen uitvoeren. Hopelijk weten ze mij te vinden voor een volgend leuk idee. Maar al snel kreeg ik een mail van mijn teamleider met het compliment dat zij het zelf niet beter had bedacht. En zo kon ik deze weer in mijn zak steken.