Als u al heel lang laminaat heeft liggen bij uw op de werkvloer maar hier al een tijd van af wilt, dan is het een goede zaak om te kiezen voor projecttapijt. Laminaat kan bijvoorbeeld veel meer last hebben van beschadigingen door meerdere stoelen die hier elke dag over heen glijden. Projecttapijt kan niet beschadigd worden door stoelen die hier over heen rijden en dit soort tapijt zorgt er ook voor dat de ruimte veel stijlvoller oogt. Hiermee sla je dus twee vliegen in een klap. Projecttapijt is veel sterker en raakt dus veel minder snel beschadigd dan laminaat. Wij gaan in dit stuk dan ook verder in op overige voordelen van dit soort tapijt en tot slot bespreken we nog even kort de kosten.

De voordelen Matrix 


Een van de belangrijkste voordelen van projecttapijt ten opzichten van laminaat hebben we net al vernoemd. Het raakt veel minder snel beschadigd. Daarnaast zorgt een projecttapijt voor veel minder lawaai. Bij laminaat kunt u bijvoorbeeld last hebben van stampende voeten wat voor veel herrie zorgt. Dit is dus niet het geval bij tapijt. Een bijkomend voordeel is dat tapijt veel stroever is waardoor u minder snel zult uitglijden mocht u bijvoorbeeld nette schoenen met een gladde zool hebben. Bij laminaat is deze kans vele malen groter.

Wat ben je kwijt?


De totale kosten voor het aanschaffen van een projecttapijt bij Matrix Projectvloeren kunnen flink uiteen lopen. Belangrijk is het dus dat u bij meerdere aanbieders een offerte opvraagt. Op deze manier kunt u precies zien wat de gemiddelde prijs is en zult u nooit te veel betalen. Het totaal aantal meters aan oppervlak dat u nodig heeft bepaald voor het grootste gedeelte de prijs.