Meer informatie over Customs Administration?

Wil jij graag importeren uit het buitenland? Dan raad ik je aan om Customs Administration in te schakelen van Vatrepinfo. Dit bedrijf weet namelijk erg goed hoe belangrijk het is om hier rekening mee te houden. Wanneer jij namelijk spullen uit het buitenland haalt, dan dien je rekening te houden met het betalen van belasting.

Neem vandaag nog contact op!

Het belangrijkste hiervan is dat dit bedrijf er goed voor kan zorgen dat de belasting wordt betaald. Doordat zij een BTW nummer voor je aanvragen, kun jij eenvoudig in eigen land het factuur  voldoen. Pas als jouw factuur is betaald zorgen zij er goed voor dat de producten er alsnog aankomen.

Eigen ervaring

Ook ik wilde namelijk maar al te graag mijn spullen naar Nederland transporteren. Enige nadeel hiervan is dat hier belasting over betaald moest worden. Dat het betaald moet worden snap ik, echter wist ik niet hoe dat ik dit moest doen. In het buitenland heb je namelijk geen BTW nummer wat aansluit met Nederland. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hiervan. Hierdoor ben ik dan ook vrij snel terecht gekomen op de website van Vatrepinfo. Hier werd het voor mij duidelijk dat dit bedrijf kan realiseren waar ik naar zocht. Gelukkig heb ik er ook voor gekozen om bij dit bedrijf Customs Administration in te schakelen.