Mijn hobby website is goed gelukt dankzij hostnet

Mijn hobby website is goed gelukt dankzij hostnet

hostnet (1)
Ik sta bij mijn vrienden bekend als een jongen die gek is van computers. Het verbaasde mijn vrienden dus ook totaal niet dat ik laatst vertelde dat ik een eigen website heb gemaakt. Ik vind het leuk om een beetje te experimenteren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van websites maken. Ik heb mijn website laten hosten bij hostnet. Hosten via hostnet is voordelig in verhouding tot andere partijen. Omdat ik maar een hobbyist ben kan ik er namelijk niet zo veel geld aan uit geven. Hostnet had vele domeinen waar ik uit kon kiezen bij de aanmelding. Ik heb gekozen voor een domeinnaam die het beste bij het onderwerp van mijn website past. Inmiddels heb ik de website al helemaal live staan en ik heb al aardig wat bezoekers gehad in de eerste weken. Ik ga nu proberen om via allerlei maniertjes meer bezoekers naar mijn website te krijgen. Het uiteindelijke doel is om hiermee later toch mijn geld te verdienen. Ik heb al veel informatie tot me genomen over de mogelijkheden hierin. ik ben ook van plan om een studie te volgen over dit onderwerp. Met mijn eigen website van hostnet kan ik dan de theorie die ik tijdens de studie uitgelegd krijg meteen toepassen in de praktijk. Ik denk dat je op deze manier het snelst en het best leert. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn ontwikkelingen en de ontwikkelingen van mijn website.