Wil je iets registreren? Zó verloopt het proces!

Heb jij een naam, product of iets anders dat je graag wilt registreren, dan zit je bij ons aan het juiste adres. Wil je bij ons graag jouw model laten registreren, dan kun je dit bij ons vrijblijvend doen. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan geven wij jou advies. Wij gaan met jou samen zitten om jouw model laten registreren. Het komt allemaal goed als je ons vertrouwen hebt gekregen in jouw handen. Mocht je ons proces niet weten, dan komen wij in actie. We moeten alleen alles op papier zetten.

Hoe verloopt het proces?

Allereerst maken wij een afspraak om te kijken of een model laten registreren mogelijk is. We moeten ook kijken wat er allemaal al bestaat. Mochten we niet weten of dit mogelijk is, dan informeren we jou meteen. Het kan namelijk zo zijn dat wanneer wij jouw model laten registreren dat het niet mogelijk is. Je moet wel eerst zelf onderzoek doen naar jouw merknaam. Weet je waarom wij dit doen bij een model laten registreren. Omdat wij willen weten of jij op de hoogte bent van de laatste namen en uitvindingen. Mocht je iets groots ontwikkelen, dan komt daar natuurlijk patent op te staan. Namen mag je ook niet zomaar in teksten registreren.

Onderzoek verstandig

Heb je vragen over ons en onze medewerkers, dan kun je ons altijd bellen. Wij willen dat je natuurlijk op de hoogte bent van al de informatie die je nodig hebt. Mochten jouw vragen niet via de telefoon bespreekbaar worden gemaakt, dan kun je ons ook altijd e-mailen. Dat is geen enkel probleem. Contacteer ons zo spoedig mogelijk voor een professioneel advies en samenwerking. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je die altijd stellen aan ons. Medewerkers zullen dolgraag jou van dienst zijn.