Mooie folderbakjes aangeschaft

Onlangs hebben wij voor onze apotheek mooie folderbakjes aangeschaft. Van onze leveranciers kregen wij steeds meer boekjes en flyers met informatie over hun producten. Op een gegeven moment wisten wij niet meer wat wij al deze bladeren moesten laten. In het begin hadden wij het op een tafel gelegd, maar het werd steeds een rommeliger en alles lag door elkaar heen. Dit kon echt niet zo langer. Via het internet zijn wij op zoek gegaan naar een zaak die wat voor ons kon betekenen in de zin van bijvoorbeeld een display. Zo kwamen wij uit bij het bedrijf: 2B Created in Amersfoort.

Het ziet er allemaal keurig uit

Bij dit bedrijf verkopen zij een ruim assortiment aan folderbakjes en houders. Deze zijn in verschillende maten, modellen en kleuren te verkrijgen. Hierbij kan jij denken aan:

  • Enkelvoudige en meervoudige houders staand
  • Houders met wandmontage
  • Maten A6, 1/3 A4, A5, A4
  • Houder voor visitekaartjes
  • De kleuren transparant, neon en zwart

Onze apotheek heeft gekozen voor transparante houders. Het resultaat is heel erg mooi geworden. De flyers liggen nu overzichtelijker en het is geen rommeltje meer. Wij zijn dan ook zeer blij met deze onderneming. Wil jij hier ook meer informatie over weten? Kijk dan eens op de website van deze onderneming.