Nu eenvoudig en snel een huis kopen in maarssen!

huis kopen maarssen

Wil jij nu ook eenvoudig en snel een huis kopen maarssen? Laat jezelf hiermee dan helpen door Karin van der Willigen! Zij heeft ons ook snel aan een nieuw huis in de omgeving geholpen! wij hebben ons hele leven in Nijmegen gewoond. Hier hebben wij een goede jeugd gehad en hebben ik en mijn vriendin ook onze studie afgerond. Na mijn studie kreeg ik werk aangeboden in Utrecht. Ik had geen zin om elke dag naar mijn werk te reizen en ging wij dus een woning in de buurt hiervan zoeken. Gelukkig stond mijn vriendin ook positief tegen over deze verhuizing! Toen ik op het internet naar een huis gingen zoeken kwam ik bij deze makelaar terecht. We hadden een goed gesprek gehad gehad met haar . Vervolgens ging ze direct aan de slag om een geschikt huis voor mij te zoeken.

huis kopen maarssen

Een huis naar wensen!

Binnen enkele weken konden wij al een huis kopen in maarssen. Het was echt het huis dat wij voor ogen hadden! Het heeft drie slaapkamers, een badkamer, woonkamer en zelfs een opslag. Wij verwachten een baby dus dit komt goed uit! Het huis is hiernaast ook betaalbaar dus kunnen wij ook een zakcent sparen! Inmiddels wonen wij hier al een tijdje en zijn wij nog erg tevreden!