Fantastisch nieuws voor mensen die Office 365 gebruiken. Je mag de intelligente software van Microsoft namelijk op meer apparaten gaan gebruiken. Microsoft heeft namelijk besloten veel soepeler met de licenties om te gaan en dus gebruik je Office 365, waarmee je recht hebt op het gebruik van onder meer Word, Excel, Outlook en PowerPoint. De software werkt overigens ook prima op Mac, Windows, Android en iOS.

Geen beperkingen in het aantal apparaten

Voorheen gold de Office 365 Personal licentie voor twee apparaten in de vorm van een desktop of laptop en een mobiel apparaat en gaf de Office 365 licentie Home toegang voor maximaal tien apparaten en vijf gebruikers.  Microsoft haalde de beperkingen in het aantal apparaten ervan af. Microsoft staat het toe dat de Office-apps op alle mogelijke apparaten geïnstalleerd worden en daarmee geldt wat betreft het aantal apparaten met Office 365 geen beperking meer.

Geen extra kosten

Let op; er zit nog wel een limiet aan het aantal gebruikers van Office 365. Zo staat het Home-abonnement in plaats van vijf nu maximaal zes gebruikers toe, die op een onbeperkt aantal apparaten aan de slag kunnen. Voor het soepeler hanteren van de licenties brengt Microsoft overigens geen extra kosten in rekening.