Op zoek naar een nieuwe manier van marketing? Je kunt een sticker bestellen

sticker bestellen

Marketing: dat is advertenties, reclames en social media. Toch? Nee hoor, je kunt marketing nog veel verder nemen. Je kunt je merk of bedrijfsnaam zoveel mogelijk verspreiden en op zoveel mogelijk manieren. Een sticker bestellen is bijvoorbeeld een goed alternatief.

sticker bestellen

Naamsbekendheid opbouwen

Wanneer je een bedrijf hebt, dan heb je ook een logo en bedrijfsnaam. Deze zorgen ervoor dat klanten je herkennen en dat potentiële klanten je onthouden. Het is dus belangrijk dat zowel logo als naam opvallen en dat je daarna ervoor zorgt dat deze op zoveel mogelijk plekken wordt verspreid. Dat hoeft niet altijd tegen betaling te zijn.

sticker bestellen

Een sticker voor op je raam

Kijk bijvoorbeeld eens naar je bedrijfspand. Waarschijnlijk heb je ramen in het pand, toch? Een raam kun je zien als gewoon een raam, of als een ongebruikt canvas voor reclame. Want als mensen vanaf de straat naar binnen kijken, zien ze niet wat jullie doen. Tenzij je een logo en bedrijfsnaam op je raam zet door middel van een sticker. Dan zullen ze direct weten welk bedrijf daar zit en zullen ze je ook beter onthouden. Wanneer iemand jouw bedrijfsnaam of merk ergens anders tegenkomt dan zullen ze weten om wie het gaat. Naamsbekendheid opbouwen doe je door altijd top of mind te zijn, oftewel zorgen dat mensen direct aan jou denken als ze denken aan je dienst. Dat doe je door zichtbaarheid, bijvoorbeeld in de vorm van een sticker.