Onze opening met ballonnen in Rotterdam

ballonnen in Rotterdam

Met ballonnen in Rotterdam, willen wij onze opening van ons nieuwe bedrijf uitbundig vieren. Deze mijlpaal hebben wij in de afgelopen tien jaar gehaald. Wat begonnen was als een klein bedrijf met maar die medewerkers, is nu, tien jaar later, een top bedrijf geworden met meer dan 50 medewerkers. Je begrijpt natuurlijk wel dat wij uit onze voegen waren gegroeid en daarom naar een ander pand moesten verhuizen. Om het allemaal zeer feestelijk aan te kleden hebben wij de hulp van Amazing Balloons ingeschakeld. Hier kan je de mooiste creaties bestellen, om zo een dag van de opening op een zeer feestelijke manier aan te kleden.  ballonnen in Rotterdam

Wat een feestelijk gezicht, dankzij de ballonnen in Rotterdam

Nadat wij het bedrijf Amazing Balloons hadden gebeld, was er een medewerker naar ons nieuwe pand gekomen om te kijken wat er allemaal mogelijk was. Zo was het de bedoeling om bij de ingang een boog te maken en bij de receptie pilaren met mooie ballonnen. Zelfs was het mogelijk om de kleuren hiervan te kiezen en dat hebben wij in de stijl van ons bedrijf gedaan.

Wil jij ook een spectaculaire feest hebben, neem dan contact op met Amazing Balloons. Want zij kunnen ook de mooiste creaties maken voor andere festiviteiten.