Snel weer aan het werk

Op zoek naar een uitdagende baan? Met de opleiding Management Assistent wordt je binnen 13 maanden klaargestoomd voor een plek op de arbeidsmarkt. Wanneer je langere tijd zonder werk hebt gezeten kan het lastig zijn om weer aan de slag te gaan. Door middel van een opleiding ontvang je een diploma: hiermee is de stap om een baan te zoeken een stuk minder groot. En met de opleiding Management Assistent bij Fabius kun je zelfs twee diploma’s ontvangen!

De twee delen van de opleiding Management Assistent

Eerst doorwandel je het eerste gedeelte van de opleiding: Administratief Medewerker. Tijdens deze opleiding leer je alles wat te maken heeft met de administratieve taken van een Management Assistent. Denk hierbij aan het bijhouden van de agenda, het inplannen van vergaderingen en afspraken en het communiceren met klanten. Wanneer je dit gedeelte succesvol en met een diploma hebt afgerond ga je naar het vervolg: de opleiding Management Assistent. Dit gedeelte houdt zich vooral bezig met extra zaken, zoals het correct spreken en schrijven van zakelijk Nederlands en Engels. Ook leer je hier alles over planning en organisatie.

Als Management Assistent ben je er om je leidinggevende zoveel mogelijk te ontlast. Denk hierbij aan mailtjes beantwoorden, vergaderingen inplannen, afspraken maken met klanten, vluchten en hotels boeken en meer. Je bent dus onmisbaar voor je leidinggevende. Ben je al lange tijd van de arbeidsmarkt maar ben je altijd werkzaam geweest als Management Assistent? Ook dan kan deze opleiding van grote waarde zijn. De opleiding bestaat uit lessen die worden gegeven door ervaren docenten die precies weten wat een werkgever vandaag de dag van een Management Assistent verwacht. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je een brede basis legt voor je toekomstige carrière.