Persoonlijke aanpak bij www.reintegratietweedespoor.nl

Close-up Of A Businessperson's Hand With Hand Injury Using Laptop

Voor een persoonlijke aanpak van een kleinschalig bedrijf ben je bij www.reintegratietweedespoor.nl op de juiste plek. Zij helpen bij tweede spoor re-integratie trajecten op een persoonlijke wijze. Dit kunnen zij realiseren door hun kleinschaligheid. Bovendien hechten zij waarde aan die persoonlijke aanpak, door een vaste trajectbegeleider aan te stellen. Daarnaast zoeken zij gericht naar de drive en passie van de werknemer, zodat deze op een fijne manier weer aan de slag kan in een nieuw bedrijf. Bij www.reintegratietweedespoor.nl kies je voor persoonlijk, gericht en effectief.

Wanneer re-integratie tweede spoor

Een re-integratie tweede spoor traject wordt gestart als eerste spoor niet kan lukken. Het gaat hierbij om een werknemer die langdurig afwezig is geweest en bij terugkeer zijn of haar voormalige functie niet meer naar alle wensen kan vervullen. In eerste instantie wordt gezocht naar een alternatieve functie binnen hetzelfde bedrijf. Het bedrijf moet immers het loon tot twee jaar uitbetalen bij afwezigheid, en heeft er vaak zodoende baat bij om de werknemer te behouden. Als dit niet mogelijk is, wordt een tweede spoor traject ingezet door bijvoorbeeld www.reintegratietweedespoor.nl. Hierbij wordt gericht op herplaatsing in een ander bedrijf.

De aanpak

Doordat www.reintegratietweedespoor.nl kleinschalig is, is alle aandacht gericht op de werknemer. De aanpak is individueel en persoonlijk en wordt op maat aangepast aan de werknemer. Er wordt gezocht naar zijn of haar drive, de passie die hem of haar goed werk laat verrichten. Door deze te vinden en te achterhalen wat rust en energie geeft; wat beperkingen en kansen zijn, kan effectief gezocht worden naar waar de werknemer op zijn of haar plaats is.