Professionele mokken met naam

Professionele mokken met naam

mokk

Het is wel zo leuk je te onderscheiden als je een eigen zaak hebt en er zijn allerlei manieren om dat te doen. Een ervan is goed te zorgen dat je naam overal bekend is, dat je je als merk weet te vestigen. Zeker met grote concurrenten op de markt is dit alleen maar belangrijker natuurlijk. Want hoe weer je je tegen de grote merken, als je zelf maar een kleine ondernemer bent? Ik heb ervoor gekozen mezelf en mijn bedrijf echt in de kijker te spelen en het heeft me alleen maar vruchten afgeworpen en dus dacht ik: ik doe iets positiefs met mijn ervaringen en deel ze met anderen. Ik heb een eigen koffiezaak en een van de dingen die heel belangrijk waren is mijn naam overal te laten terugkomen. Niet alleen op de gevel van het pand heb ik dit gedaan maar ook in het interieur – sterker nog, ook overal in de meubels en alles! Zo heb ik zelfs mokken met naam van deze koffietent laten bedrukken, wat alleen nog maar meer helpt je te vestigen en je bekendheid overal in te laten doorschemeren. Bovendien staan mokken met naam van je zaak alleen maar des te professioneler. En zeker als kleine onderneming wil je professioneel overkomen omdat je je klanten en gasten wel het idee wilt geven je te kunnen meten met de grote concurrent die immers gewoon om de hoek zit. Je moet ze een reden geven bij jou te willen terugkomen immers!