Professionele uitstraling in de keuken

leren keukenschort

Ben je een liefhebber van lekker koken met vrienden, of sta je iedere avond ik de keuken om de lekkerste gerechten te maken? Je vrienden en familie zullen je vast dankbaar zijn dat jij degene bent die altijd de lekkerste hapjes maakt, hoe ingewikkeld deze ook zijn. Als bijna professional in de keuken moet je ook een professioneel schort hebben, niet omdat het mooi staat maar ook omdat het veilig is. Met een leren keukenschort ben je er zeker van dat je goed beschermd bent, en de perfecte uitstraling hebt als kok.

leren keukenschort

Goede bescherming 

Een leren keukenschort staat niet alleen erg mooi, het geeft ook de bescherming die je nodig hebt tijdens het maken van de lekkerste maaltijden. Je hoeft niet bang te zijn voor vetspetters op je kleding, of nog erger op je lichaam. Het schort is verkrijgbaar in maarliefst zeven verschillende soorten leer, meer dan twintig kleuren zorgen ervoor dat je altijd wel een leuke passende kleur vindt voor bij je outfit. Welk schort je ook kiest, elk model is met de hand gemaakt en vervaardigt uit het beste leer uit Italië. 

Heerlijk flexibel

Wanneer je denkt aan een leren keukenschort, zul je waarschijnlijk denken aan een stug schort. De schorten van Xapron.nl krijgen een behandeling die zelf ontwikkeld is, hierdoor heb je een perfect flexibel schort wat heerlijk zit tijdens het koken. Het schort heeft een mooie pasvorm zodat het bij ieder lichaam mooi valt, de gesp die je je over je hoofd moet doen is gemaakt van het beste tuigleer.