Receptionisten zijn veel gevraagd binnen de arbeidsmarkt. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor het bedrijf. Ze telefoneren, communiceren veel en verrichten lichte administratieve taken. Het zijn mensen die graag in contact staan met anderen, en graag overzichtelijk te werk gaan. Ben jij een sociaal persoon? Heb jij graag veel contacten op het werk en heb jij een zekere mate van organisatietalent? Dan is de opleiding Receptioniste écht iets voor jou.

Eén les per week

Bij Fabius heb je alle tijd om je talenten te ontwikkelen. Je volgt iedere week één les die drie uur zal duren. De rest van de week heb je de tijd om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen, in praktijk zijn onze cursisten hier één dagdeel extra mee bezig. Zes maanden later kan je bij ons weg, met je diploma op zak, en aan de slag bij een bedrijf dat bij jou past. Fabius stelt aan iedere cursist een laptop beschikbaar, het kundig omgaan met de computer is immers een groot deel van het beroep. Wij leren je snel hoe je efficiënt om kan gaan met de computer, en geven je alle nodige vaardigheden en kennis mee.

Vakkundig en professioneel

Wanneer je je Fabius diploma op zak hebt, kan je aantonen dat je vakkundig en professioneel bent. Je zal snel aan een baan kunnen komen, omdat je de juiste kennis en vaardigheden hebt meegenomen. De opleiding Receptioniste helpt je met precies dat wat er nodig is om snel aan een baan te kunnen komen.